Wie ben ik?

Even een “klein” voorstelstukje zodat je weet wie er schuil gaat achter ‘Dreamweaves’!

Mijn naam is Carla, 41 jaar, bijna 25 jaar samen met de liefde van mijn leven en moeder van 2 grote kids van 16 en 14.

Elf jaar geleden werd ik echt gek van mijn haar; het was ontzettend dun en daarbij raakte ik ook nog mijn natuurlijke krullen kwijt.  Steeds korter en korter knipte ik het; maar m’n krullen kwamen niet terug. Toen ging ik online zoeken naar manieren van haarverlenging. Hier werd ik niet 1,2,3 blij van; verhalen over schade aan je eigen haar (bij slecht gezette extensions) en anders tarieven waar ik enorm van schrok. Vooral omdat het dan echt haar betrof. Ontzettend mooi; maar aangezien het regelmatig vervangen moet worden; een erg dure oplossing.

Bij andere vormen van hairweaving, zoals bevestiging op een vlecht las ik dat je hier een week lang hoofdpijn van kunt hebben en jeuk en irritatie. Ook kon dit snel gaan klitten. Geen ideale opties dus….

Gelukkig vond ik uiteindelijk een manier die me wel aansprak; geen pijn, jeuk of irritatie, veilig voor mijn eigen haar en niet onbelangrijk; zeer betaalbaar!

En de mooiste bijkomstigheid? Mijn haar was al snel gezonder dan ooit en m’n krullen zijn weer terug 😉

Ik ben nu 9 jaar verder en nog steeds helemaal happy met mijn haar!

Dat wil ik nu ook voor jou mogelijk maken; ik heb inmiddels een eigen salon waar je altijd welkom bent (na afspraak) om het allemaal zelf te bekijken en meer info te krijgen!