Hai! Mijn naam is Carla, 45 jaar en en moeder van 2; zoon van 21 en dochter van 19.

Inmiddels bestaat Dreamweaves ruim 6 jaar en hieronder kun je lezen hoe dit is ontstaan:

Mijn verhaal begint 15 jaar geleden……..destijds werd ik behoorlijk gek van mijn haar; het was ontzettend dun en daarbij raakte ik ook nog mijn natuurlijke krullen kwijt.  Steeds korter en korter knipte ik het; maar m’n krullen kwamen niet terug en voller werd het helaas ook niet. Toen ging ik online zoeken naar manieren van haarverlenging. Hier werd ik niet direct blij van; verhalen over schade aan je eigen haar (bij slecht gezette extensions) en hele hoge tarieven waar ik echt van schrok. Vooral omdat het dan echt haar betrof: best heel mooi; maar aangezien het regelmatig vervangen moet worden; een erg dure oplossing.

Bij andere vormen van hairweaving, zoals bevestiging op een vlecht las ik dat je hier een week lang hoofdpijn van kunt hebben en jeuk en irritatie. Ook kon dit snel gaan klitten. Geen ideale opties voor mij dus….

Gelukkig vond ik uiteindelijk een manier die me wel aansprak; geen pijn, jeuk of irritatie, veilig voor mijn eigen haar en niet onbelangrijk; zeer betaalbaar! Silk weaves die jarenlang mee gaan en niet pijnlijk zijn om te dragen of in te zetten!

En de mooiste bijkomstigheid? Mijn haar was al snel gezonder dan ooit en m’n krullen zijn weer terug.

Ik ben nu 15 jaar verder en nog steeds helemaal happy met mijn haar!

Dat wil ik ook voor jou mogelijk maken; ik heb een gezellige salon waar je altijd welkom bent (na afspraak) om het allemaal zelf te bekijken en meer info te krijgen!