1 x Weave laag (volume & verlenging) met 5 jaar garantie! Prijs is incl. het haar, het met de hand maken van de weave, het inzetten, krullen en in model knippen van de weave.  
  
1 x Weave laag (volume & verlenging) SPECIAAL TARIEF: Voor klanten die al eens eerder een weave hebben aangeschaft en nu weer ‘es iets anders willen 😉 Prijs is incl. het haar, het met de hand maken van de weave, krullen en in model knippen van de weave.
€395,-


€195,-
2 x Weave laag (volume & onbeperkte lengte!) met 5 jaar garantie! Prijs is incl. het haar, het met de hand maken van de weave, het inzetten, krullen en het in model knippen van de weave.
€695,-
1 laag reset (na gemiddeld 8 tot 12 weken wordt het haar opnieuw geplaatst; dit noem je een reset.) Prijs is incl. het uithalen van de weave, terugbrengen in nieuwstaat (d.m.v. speciale behandeling), krullen en het terug inzetten van de weave.
€50,-
2 lagen reset (na gemiddeld 8 tot 12 weken wordt het haar opnieuw geplaatst; dit noem je een reset.) Prijs is incl. het verwijderen van de weave, terugbrengen in nieuwstaat (d.m.v. een speciale behandeling), krullen en het terug inzetten van de weave.
€100,-
Weave verwijderen.  Prijs per laag:
€15,00
Weave krullen & terugbrengen in nieuwstaat  (gratis bij een reset!) Prijs per laag:

Weave krullen tussen 2 resets in, terugbrengen in nieuwstaat en weer vastmaken aan de basisrand  (gratis bij een reset!) Prijs per laag:
€15,00

€20,00
Zelf mee gebracht (echt) haar laten inzetten of resetten (dit mag dubbel gevouwen zitten):       
1 laag:    
2 lagen:   
3 lagen:

€50,-
€100,-
€140,-
1x Weave laag: Op maat gemaakte weave laag! Zonder krullen, knippen, inzetten, e.d.
(om elders in te zetten of om een clip-in of flip-in van te maken)

2x Weave laag: Op maat gemaakte weave laag! Zonder krullen, knippen, inzetten, e.d.)
(om elders in te zetten of om een clip-in of flip-in van te maken)
€345,-

€595,-