Hoe werkt het: ik werk met de allerhoogste kwaliteit silk-hair / angel-hair wat er te krijgen is en maak de weave -ook wel haarmat genoemd- speciaal voor jou op maat! Dit doe ik met de hand op een weeftouw en daardoor kan ik iedere gewenste kleur namaken met onbeperkte lengte/dikte! (incl. highlights of lowlights) Ook een slag of krul is mogelijk; deze komt na het wassen gewoon weer terug.

Je bespaart bij Dreamweaves honderden euro’s, doordat het hier een eenmalige aanschaf betreft; telkens opnieuw te gebruiken; minimaal 5 jaar, gegarandeerd!

Bij andere vormen van haarverlenging van echt haar moet je namelijk al na gemiddeld 4 tot 8 mnd. nieuw haar kopen. Ook vergt echt haar een hoop tijd qua styling & onderhoud en moet je er diverse dure producten bij kopen. Dat is met deze weaves van silk/angel hair niet het geval! Met maar 1-3 minuten kun je elke ochtend klaar zijn; ongeacht het kapsel.

De techniek om in te zetten met het vloeibare, natuurlijke rubber is nog steeds vrij uniek in Nederland & het meest veilige, vaste systeem voor je eigen haar. Tevens geeft dit maar een heel dun bevestigingsrandje in het haar waardoor je makkelijk kunt verstoppen! Ook draagt het heel licht op je hoofd en voel je er niets van! (Zie de knop ‘werkwijze’ voor meer info)

De tarieven zijn van tevoren duidelijk, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Geen ingewikkelde prijzen; maar voor iedereen hetzelfde! Hierbij bepaal jij zelf hoe veel volume en/of lengte je wilt. Dit kan ruim een meter zijn! (incl. slag!) Sauna, zee of zwembad? Dat is geen probleem voor dit haar!

Heb je al zelf haar aangeschaft wat nog goed is? Ook dat kan ik voor je inzetten! Wil je wel op maat gemaakte weaves / haarmatten, maar een andere inzet-techniek bij een andere salon? Ook dat is mogelijk!

Ben je benieuwd wat andere klanten over hun hairweave van Dreamweaves zeggen? Klik hier!

Werkwijze

Voordat je hierheen komt, zorg je dat je je haar hebt geverfd in de kleur die jij mooi vindt. Of je hebt van nature al een mooie kleur haar; dan laat je het natuurlijk zo! Eerst kijken we of je 1 of 2 weave lagen wilt. Wil je volume (en iets meer lengte) volstaat 1 laag. Wil je volume + meer lengte dan zijn er 2 lagen nodig. Ik meng vervolgens uit verschillende basiskleuren een bos haar in dezelfde kleur als je eigen haar. Uiteraard mogen hier ook high- of lowlights tussen zitten. Hier weef ik jouw hairweave van, precies op de maat van jouw hoofd. Of je nu dun of juist dik haar hebt, steil, slag of krullend; ik maak alles exact zo na voor je! Wil je als accent gekleurde plukjes toevoegen, kan dit ook!

Vervolgens ga ik een zogenoemde ‘basisrand’ maken. Dit doe ik door een scheiding te maken en daar met vloeibaar rubber (100% natuurlijk en dus veilig voor je eigen haar) en een dubbele draad de basisrand te maken. Hierop maak ik vervolgens je hairweave vast; met naald en draad. Nu valt je weave tussen je eigen haar en heb je er gemiddeld zo’n 8 tot 12 weken geen omkijken naar! De weave zal langzaam met je eigen haar mee naar beneden groeien, waarna je het weer kunt laten ‘resetten’.

Bij dit resetten verwijder ik je hairweave en krijgt het een behandeling waarbij het in nieuwstaat wordt terug gebracht. Vervolgens kan het naar wens weer worden gekruld (van een grove slag tot een kleinere krul) en terug worden geplaatst.

Doordat ik werk met de allermooiste kwaliteit haar, hoef je slechts eenmaal deze aanschaf te doen! Dat is het grootste verschil ten opzichte van ander haar, waar je om de zoveel tijd nieuwe weaves / extensions aan moet schaffen. Ik geef dan ook 5 jaar garantie op je aangeschafte haar! Geen enkel risico dus! 

Wil jij toch het liefst een weave van echt haar? Ook dat is uiteraard mogelijk! Je koopt dan zelf de door jou gewenste kwaliteit echt haar en kunt het bij mij laten inzetten volgens de reguliere reset tarieven!

Benieuwd? Maak een afspraak voor een gratis & vrijblijvend adviesgesprek of bel / app me even!